Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Miralem Pjanić u Netflixovoj seriji: Kamera prate njegovu svakodnevnicu u Torinu (VIDEO)

Preuzmite sliku

Netflix je okončao snimanje dokumentarnog serijala o fudbalskom klubu Juventus. Podijeljen na tri četrdesetominutne epizode, dokumentarac je započeo s emitiranjem.

“Netflix je želio snimiti jedan serijal o nekom fudbalskom klubom i upravo je našu priču označio kao najzanimljiviju. Zato smo osigurali pristup u sve klupske sfere. Snimljena je naša svakodnevica od sredine augusta do sredine decembra. Netflixova ekipa bila je s nama na treninzima, gostovanjima, ali i pripremama utakmica na koje gotovo niko nema pristup. U dokumentarcu su prikazani i razgovori s igračima. Vidimo ih kako odlaze kući, voze djecu u školu ili idu u kupovinu sa ženama ili djevojkama”, otkrio je Juventusov finansijski direktor Federico Palombo.

Federico je zaključio kako je Netflixov dokumentarac odskočna daska u kontekstu dodatnog klupskog promoviranja na svjetskom marketinškom nivou jer Netflix broji 110 miliona pretplatnika u više od 190 zemalja svijeta.

Prostor u seriji ima i naš fudbalski reprezentativac Miralem Pjanić te kadrovi Netflixovih kamera prate i njegovu svakodnevnicu u Torinu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,