Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mensur Alić: Ja sam i dalje tu, želimo finansijski stabilnu Slobodu

Preuzmite sliku

Upravni odbor FK Sloboda Tuzla radi u punom sastavu, a sa ciljem da se klub održi na stabilnom finasijskom nivou što će omogućiti dalji razvoj kluba i ostvarenje postavljenih ciljeva.

Mensur Alić, član UO FK Sloboda Tuzla, u razgovoru za zvaničnu internet stranicu FK Sloboda, istakao je važnost da Uprava kluba funkcioniše u punom sastavu, te da je njegov plan da kontinuirano radi na finansijskoj stabilnosti kluba.

-Ja sam svoj mandat dao predsjedniku skupštine, tako da na prvoj održanoj sjednici mene zamjene sa nekim operativnijim jer FK Sloboda zahtjeva mnogo truda, zalaganja i slobodnog vremena što ja nemam. Dao sam mandat na raspologanje, kako bi se ja posvetio isključivo finansijama, kazao je Menusr Alić i naglasio da ostaje u Slobodi, s ciljem da radi na stabilizaciji kluba.

– Za druge, neke tehničke stvari i ostale zadatke koji su me sljedovali u Upravnom odboru nemam vremena, a tu su i zdravstveni problemi, stoga bi svoje mjesto u upravi prepustio nekom mlađem i operativnijem, a ja ću ostati i raditi na finansijskoj stabilizaciji FK Sloboda i što je osnovni cilj i zadatak, kazao je Mensur Alić, član Upravnog odbora FK Sloboda Tuzla.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,