Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Luizova mama napala Agüera: Jadna beba, nije učinio ništa (VIDEO)

Preuzmite sliku

Kun Agüero kao da se posebno namjerio na Davida Luiza, jučerašnji brutalni faul na samom kraju utakmice nije prvi koji Argentinac radi na brazilskom stoperu, a sada je prekipjelo i Kunovoj mami.

Gospođa Regina Celia Marinho majka je Davida Luiza i prilično je aktivna na društvenim mrežama. Potvrdila je to i nakon utakmice Manchester Cityja i Chelseaja u kojoj je doista bilo svega. Vodstvo Cityja, preokret Chelseaja, sjajni golovi, lijepi potezi i na kraju dva crvena kartona i brutalni prekršaj.


A u ovom posljednjem glavni akteri bili su Kun Agüero i David Luiz. Frustrirani Argentinac je brutalno startao đonom na potkoljenicu Brazilcu, a to je toliko uznemirilo Luizovu majku da je Sergiju posvetila status na Instagramu.

Ne razumijem njegov nevini izraz lica kada je dobivao crveni karton. Jadno dijete, nije učinio baš ništa‘, napisala je Regina.

A photo posted by Deus é fiel! (@reginamm4) on

Vjerovatno se prisjetila još jednog prekršaja istog igrača na njenom sinu. Agüero je 2013. s dvije noge startao na Luiza dok je ovaj bio na travi i za taj potez izvukao se čak bez žutog kartona.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,