Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kemal Hafizović napravio show na press konferenciji: Pustiti ćemo Slobodu na našu polovinu terena

Preuzmite sliku

Fudbaleri Slobode će u nedjelju od 17:00 sati odigrati utakmicu šestog kola BH Telecom Premijer lige BiH u Zenici protiv Čelika.

Medijima se prije utakmice na Bilinom Polju obratio Kemal Hafizović, trener Čelika. Iako Hafizović nema profi licencu, u Zenici se poštuju odluke Hafizovića, a na utakmicama ih vodi Pavle Skočibušić.

,,Uvijek sam optimista u životu. Poslije Sarajeva, Sloboda je najopasnija ekipa u ligi. Mi ćemo se postaviti prema našim uslovima, čekamo ih na našoj polovini i sve ćemo učiniti da ih pobjedimo. Danak manjka pripremljenosti su povrede koje se dešavaju u našoj ekipi. Ovaj tim koji ja vodim da je spreman bio bi glavni kandidat za osvajanje titule u ovoj sezoni”, rekao je Kemal Hafizović okupljenim novinarima.

Najstariji trener u Premijer ligi BiH na konferencijama za medije uvijek napravi fantastičnu atmosferu.

,,Nakon promašenog penala protiv Krupe raspala se igra Čelika, ubačene lopte u šesnaesterac, udarci Krupe, ja ne znam kako moja ekipa nije primila četiri gola”, komentarisao je Hafizović utakmicu prošlog kola protiv Krupe.

Ignjatović i Ćulum neće nastupiti protiv Čelika, a kadar Slobode je komentarisao Hafizović.

,,Sloboda ima fantastičan kadar, sa izuzetno dobrim stručnim štabom. Prošli su pripreme, igrali utakmice po šumama, a mi ćemo braniti naše i igrati sigurno da osvojimo bodove”, završio je Hafizović. (A.P. | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje