Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jagodić: Neko vrši zloupotrebu mojih Facebook i Instagram profila, to je za zatvora

Preuzmite sliku

Na današnjoj konferenciji za medije FK Sloboda nakon najave utakmice protiv Zrinjskog šef struke Vlado Jagodić obratio se novinarima u vezi društvenih mreža i lažnih profila koji su otvoreni na njegovo ime.

“Imam potrebu, a mislim da ću biti dobronamjerno shvaćen da javno iznesem nešto što već duže vremena namjeravam. Naime, u pitanju su društvene mreže, radi se o situaciji u kojoj sam uz konsultaciju sa policijom donio odluku da ovako javno na konferenciji za štampu saopštim. Želim kazati kako neko vrši zloupotrebu mojih Facebook i Instagram profila koje zapravo ja nemam. To je ozbiljna stvar jer sam ja ta neka javna ličnost. Javno želim da kažem da ja svoje profile na društvene mrežama nemam, tako da sve što je objavljeno nema nikakve veze sa mnom.

Možda u budućnosti nekada otvorim Facebook profil koji će da uređuje moja kćerka budući pravnik ali želim da javnost zna kako u ovom sve što prate i čitaju nije proizvod mene i moje želje. Ja sam inače nekoliko puta zbog blaćenja mene kao ličnosti i trenera rekao da ti koji su omogućili takve stvari su za zatvora ali ne mogu da utičem na to ali mogu ovako javno kazati kako nemam ništa s tim. Također želim da se izvinem istinskim hiljadam pratilaca koji su tu iz dobre namjere” – kazao je Jagodić uz molbu da prisutni predstavnici medija objave ovu informaciju. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje