Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ispunjena želja navijača: Vraćene pruge na dres FK Sloboda

Preuzmite sliku

Fudbalski klub Sloboda predstavio nove dresove za nastavak sezone fudbalske BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U FK Sloboda danas su pristigle nove domaće i gostujuće garniture dresova koje će se koristiti u proljetnom dijelu BH Telecom Premijer lige BiH u sezoni 2016/2017.

Nakon isteka ugovorne obaveze sa dosadašnjim dobavljačem, kompanijom Patrick, a u privremenoj saradnji sa srbijanskom kompanijom Ardu Sport, prvotimci našeg kluba su dobili novu opremu za proljetni dio tekuće sezone.

  • Ono što je primjetno na prvi pogled je da to da se Uprava kluba odlučila vratiti Crveno-crne pruge na dresove u kojima će ekipa nastupati na domaćim mečevima.

    Prateći želje navijača koji su na društvenim mrežama prije nekoliko mjeseci pokrenuli kampanju za vraćanje Crveno-crnih pruga na dresove, čelnici kluba su odlučili udovoljiti tom zahtjevu te ćemo naše prvotimce na proljeće imati priliku gledati u dresovima na pruge.

    Ovim potezom želi se dati na znanje i da će se glas navijača itekako cijeniti i uvažavati u narednom periodu.

  • Kako je saopšteno iz kluba, želja svih je da sa prugama na srcu, zajedništvom na stadionu i sinergijom u cijelom Gradu klub vratimo na prugu stare slave.

    Na dresovima su utkani i logotipi devet kompanija koje su sponzori FK Sloboda, među kojima je i logotip portala Tuzlanski.ba.

    Ekipa Vlade Jagodića sutra putuje na prvi dio priprema gdje će biti odigrana i dva kontrolna meča. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje