Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Husref Musemić: “Svi očekujemo dosta više od Haurdića” (VIDEO)

Preuzmite sliku

Iako je na Tušanj stigao kao veliko pojačanje Anes Haurdić još uvijek u dresu Slobode nije pružio pravu pariju kakva se od njega očekuje.

Na današnjoj press konferenciji koja je održana povodom 24. kola BH Telecom Premijer lige BiH u kojem fudbaleri Slobode na Tušnju dočekuju ekipu Mladosti DK, trenera FK Sloboda Husrefa Musemića pitali smo da prokomentariše formu i igre Haurdića obzirom da se već našao na meti kritika.

Sigurno da može bolje, ako ništa centrirao je Kostiću za pogodak protiv Veleža. Tačno je da puno više očekujemo od njega kako ja kao trener tako i ostatak ekipe, vjerovatno i navijači”  – kazao je Musemić i dodao:

Pokušavamo svakom igraču da damo neku određenu šansu i minutažu kako bi druge osvježili i odmorili. Haurdić nema pravo igranja u Kup-u, što se mene tiče više šanse je dobio nego da ima pravo nastupa u Kup-u. Želim ga potrošiti u prvenstvu kako bi nekog drugog igrača sačuvao za Kup utakmicu i to je jedan od razloga zbog čega sam mu dao malo više šanse nego je to realno zaslužio” – zaključio je Musemić. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje