Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Direktan prenos nogometne utakmice SAD i BiH u ponedjeljak 29. januara na Face TV

Preuzmite sliku

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine krajem ovog mjeseca  igra dvije prijateljske utakmice protiv Sjedinjenih Američkih Država i Meksika.

Naša selekcija će u Americi odigrati obje utakmice, a na klupi Zmajeva debitovat će stručnjak Robert Prosinečki koji je prošle sedmice izabran za novog selektora bh. reprezentacije.

Utakmica Amerika-BiH se igra 28. januara u StubHub centru u Los Angelesu i to u terminu od 19.30 sati po američkom vremenu odnosno 29. januara u 3.30 sati po našem na programu Face televizije. Svi koji propuste live prijenos utakmicu mogu gledati 29. juanuara u 19.15 sati na programu Face TV.

BiH i SAD su do sada imale jedan međusobni susret. Na stadion Asim Ferhatović Hase 14. augusta 2013. SAD je u prijateljskom susretu pobijedila sa 4:3.

Utakmica Meksiko-BiH se igra 31. januara na stadionu Alamodome u San Antoniju u Teksasu, i to u terminu od 20.30 sati po američkom vremenu odnosno 01. februara u  3.30 sati po našem i ovu utakmicu možete pratiti na programu Face televiziji.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,