Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Darko Todorović: Moramo zajedno što prije izaći iz krize i nastaviti borbu za prvaka

Preuzmite sliku

Fudbaleri Slobode danas su u okviru utakmice šesnaestine finala Kupa BiH minimalnim rezultatom 1:0 savladali ekipu Janje iz Podrinja i tako izborili prolaz u naredni krug takmičenja.

Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Darko Todorović kada je već u 4. minuti susreta ovaj mladi fudbaler Slobode na asistenciju Veselinovića pogodio mrežu Bodiroge. Na kraju se ispostavilo kao konačan rezultat koji je Slobodi obezbijedio prolaz dalje.

  • 14408941_1294921947199355_249153243_n-jpg
  • Prije svega želim da zahvalim stručnom štabu na ukazanom povjerenju i naravno svim igračima na terenu koji su sudjelovali u akciji kod gola i današnjoj pobjedi” – kazao je Darko Todorović za Tuzlanski.ba

    Svjestan da igra protiv Janje nije bila na vrhunskom nivou Todorović je istakao:

    Iako je situacija u klubu trenutno teška uspjeli smo idržati do kraja i pobijediti. Ovaj pogodak dao mi je vjetar u leđa da još više radim i treniram i pokušam se nametnuti stručnom štabu u narednim utakmicama” kaže Todorović koji nije zaboravio ni najvatrenije navijače Slobode.

    Također veliko hvala navijačima Slobode što nas bodre i podržavaju na svakoj utakmici. Moramo iz ove novonastale krize da izađemo zajedno što prije i vratimo se u borbu za vrh tabele i prvo mjesto” – smatra mladi Todorović.

  • janja-sloboda-jpg
  • Fudbaleri Slobode danas su u Janji nastupili u izmijenjenom sastavu jer su zbog tri žuta kartona ovaj meč morali propustiti Nemanja Stjepanović, Ivan Kostić i Samir Merzić.

    Za Slobodu su nastupili: Bobić, Škahić, Efendić, Subić, Grahovac, Mehmedagić, Hasanović, Ordagić, Todorović, Zec, Veselinović.

    U kombinaciji za meč protiv Janje nije bilo do sada standardnog golmana Kenana Prića i Mahira Karića koji je  stručnom štabu rekao kako nije spreman za meč, te Zajka Zebe i Sulejmana Krpića koji imaju zdravstvenih problema. Nije poznato zbog čega nije nastupio Aldin Džidić koji je kako nezvanično saznajemo jučer napustio Tuzlu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,