Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Begović: Misimović, Ibišević i Spahić zaslužili su spektakularan oproštaj

Preuzmite sliku

Dijeliti svlačionicu i igrati s Misketom, Vedom i Spahom bila je zaista čast i drago mi je da smo svi zajedno bili dio generacije koja je ostvarila plasman na veliko takmičenje. Zaslužili su spektakularni oproštaj i nadam se da će tako i biti u Zenici, izjavio je golman nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović u povodu zvaničnog oproštaja Zvjezdana Misimovića, Vedada Ibiševića i Emira Spahića od dresa reprezentacije.

Misimović, Ibišević i Spahić odigrat će oproštajni meč 28. maja u Zenici u prijateljskom susretu selekcija BiH i Crne Gore.

Begović će zbog porodičnih obaveza propustiti taj meč.

– Žao mi je što nisam s ekipom, radovao sam se ovom okupljanju i utakmicama. Pogotovo sam se radovao utakmici s Crnogorcima, jer je to i oproštaj tri velika igrača i tri čovjeka koja su zadužila sve nas i reprezentaciju BiH – kazao je Begović za zvaničnu internet stranicu NSBiH.

– Želio sam biti dio toga ali nažalost desili su se nepredviđeni porodični problemi i morao sam da ostanem uz svoju familiju i zato želim da zahvalim svima pogotovo selektoru na razumijevanju i radujem se prvoj narednoj utakmici – dodao je golman bh. reprezentacije.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje