Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Aleksandar Ignjatović stigao na Tušanj: Sloboda je veliki klub, nadam se dobrim rezultatima

Preuzmite sliku

Na stadion Tušanj danas je stigao iskusni 29-ogodišnji centralni stoper Aleksandar Ignjatović koji iza sebe ima iskustvo igranja u Srbiji, Mađarskoj i Holandiji.

Ignjatović bi trebao u narednoj sezoni da predstavlja stub odbrane Slobode sa svojih 1,92 m visine. Ignjatović također važi za veoma borbenog i srčanog fudbalera koji na terenu ostavlja i zadnji atom snage za ekipu čiji dres nosi. Tokom karijere nastupao je za Radnički iz Niša, Borac Čačak, Feyenoord, Budapest Honvéd i Novi Pazar kao i za mladu reprezentaciju Srbije.

  • “Drago mi je da sam brzo sa ljudima u Slobodi postigao dogovor. Ugovor ću vjerovatno potpisati na period od dvije godine. Znam da je cilj Slobode u novoj sezoni plasman u Evropu, dok je misija za stogodišnjicu kluba više od toga. Iskreno ne poznajem igrače koji su trenutno tu ali sam siguran da ću se brzo uklopiti u ekipu. Sloboda je veliki klub i bit će mi drago igrati ovdje u Tuzli, očekujem dobre rezultate.” – kazao je za Tuzlanski.ba novi fudbaler Slobode.

    Tim Vlade Jagodića do odlaska na prvi dio priprema koje ću biti odrađene na Kupresu mogo biti postati bogatiji još nekoliko provjerenih fudbalera sa kojima su pregovori u toku. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje