Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nagradni konkurs: PAN i OKK Sloboda biraju najbolji navijački slogan!

Preuzmite sliku

Kako bi podržao Omladinski košarkaški klub Sloboda, Pan organizuje konkurs za najbolji navijački slogan, a sa ciljem kreiranja najvećeg transparenta kojeg će koristiti sve buduće generacije navijača ovog kluba.

Pan vas poziva da svojim prijedlozima slogana pokažete koliko ste kreativni i domišljati, te koliko je razvijen vaš navijački duh i ljubav prema Slobodi i košarci.

Prijedloge slogana možete postavljati na Facebook stranici Pan BiH u periodu od 15. januara do 15. februara 2016. godine, a kao najbolji slogan će biti odabran onaj koji na kraju konkursa bude imao najviše glasova.

Iako je autoru nagrada i sama činjenica da će se njegovim sloganom na neki način obilježiti istorija OKK Slobode, Pan će obezbijediti i dodatne nagrade za pobjednika: količinu Pan piva u težini pobjednika konkursa, navijačku majicu i duksericu. A nagraditi će i 2, 3, 4. i 5. mjesto sa navijačkim duksericama i majicama.

Izrada najvećeg navijačkog transparenta je samo jedna od zanimljivih aktivnosti planiranih u saradnji brenda PAN i OKK Sloboda, za realizaciju kako na terenu, tako i van njega.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje