Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sve spremno za spektakl u Mejdanu: Ulaznice rasprodane, atmosfera u timu odlična (FOTO)

Preuzmite sliku

Košarkaška reprezentacija BiH nastavlja svoje pripreme za treću utakmicu kvalifikacija za Eurobasket, koju će odigrati u dvorani Mejdan u Tuzli protiv reprezentacije Rusije.

U prva dva kola košarkaši BiH ostvarili su polovičan uspjeh. Prvi susret poraženi su od Rusije rezultatom 83:54, dok su u drugom kolu u Skenderiji slavili protiv Švedske rezultatom 74:71.

U subotu, u velikoj dvorani Mejdana u fantastičnoj atmosferi, reprezentaciju BiH čeka revanš s neugodnim Rusima, a nakon toga i posljednji susret, gostovanje Šveđanima u Štokholmu 14. septembra. Plasman na Eurobasket izborit će sedam prvoplasiranih reprezentacija iz sedam grupa, kao i četiri najbolje drugoplasirane selekcije.

– Sve ulaznice koje su nam pristigle su rasprodane, interesovanje je izuzetno veliko, postoji mogućnost da sutra dobijemo još jedan manji broj ulaznica za distribuciju, istakli cu iz CD-SHOP MIDO, glavnog prodajnog mjesta ulaznica za utakmicu.

Redakcija portala Tuzlanski.ba zabilježila je odličnu atmosferu na večerašnjem treningu, a izabranici Damira Mulaomerovića vjeruju da se u paklenoj atmosferi Mejdana i uz maksimalno zalaganje svih igrača mogu revanširati Rusima za poraz. (Foto: V. Živković | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje