Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte zajedničko obraćanje Teletovića i Muse (VIDEO)

Preuzmite sliku

Kapiten muške košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Mirza Teletović i velika nada bh. košarke Džanan Musa izgladili sve nesuglasice, a potvrdu toga  objavili su i na društvenim mrežama.

Njih dvojica su odlučili da zajedno istupe pred sportsku javnost i snime video prilog u kojem su obojica izrazili žaljenje zbog svega što se desilo sinoć u dvorani Mejdan u Tuzli tokom utakmice protiv Rusije.

“Sjedim ovdje s mojim prijateljem i ako Bog da budućim kolegom u NBA Džananom Musom. On zna da mu ja želim sve najbolje, želim da dođe u NBA, da se družimo. Ovo što se desilo može da nas napravi samo jačim”, rekao je Teletović.

Trebam prvenstveno izraziti poštovanje prema našem dugogodišnjem kapitenu i bukvalno idolu koji mi je i dan danas. Ove stvari koje su se dešavale na utakmici, psovanje i udaranje, to je jednostavno u afektu bilo na utakmici gdje smo svi željeli da pobijedimo.“, rekao je Musa.

Izvinjenjem publici kojoj su iskazali zahvalnost za podršku Teletović i Musa završili su video snimak. Objavljeni video je za kratko vrijeme pregledalo skoro 150.000 osoba na Facebooku.(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,