Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

OKK Sloboda najsretnijeg gledaoca u Mejdanu nagrađuje smartphoneom

Preuzmite sliku

OKK Sloboda će utakmicu devetog kola Lige 10 Prvenstva Bosne i Hercegovine za košarkaše igrati u subotu, 17. decembra, sa ekipom Bošnjaka iz Hadžića.

Tim povodom u prostorijama kluba održana je konferencija za medije na kojoj su prisutnima obratili se predsjednik kluba Aid Berbić, trener Velimir Gašić i prvotimac Marko Rikalo. Berbić, Gašić i Rikalo su bili saglasni kako protiv Bošnjaka samo pobjeda dolazi u obzir.

“Nakon utakmice u Trebinju uslijedila je mala pauza jer je odložen susret protiv Kaknja. To vrijeme iskoristili smo na najbolji mogući način kako bi se spremili za susret sa Bošnjakom i vjerujm da su momci maksimalno spremni da pruže dobru partiju i zabilježe pobjedu koja nas vodi prema samom vrhu tabele” – kazao je Gašić.

Pred susret OKK Sloboda – Bošnjak svoj optimizam nije krio ni košarkaš Marko Rikalo.

“Utakmica protiv Bošnjaka je odlična prilika da pokušamo pobijediti i uhvatiti priključak za vodećim timovima. Atmosfera je odlična u ekipi, uz naša sjajne navijače siguran sam da će svi momci pružiti svoj maksimum” – rekao je Rikalo.

Utakmica se igra u Velikoj dvorani Mejdana sa početkom u 19:30h, a svaki gledalac sa kupljenom ulaznicom će imati priliku da na poluvremenu utakmice osvoji smartphone vrijedan 300KM.

Sloboda je u prvih osam kola odigrala sedam utakmica, sa omjerom od četiri pobjede i tri poraza, dok je utakmica sa ekipom Kaknja pomjerena za februar zbog reprezentativnih obaveza trenera Kaknja, Josipa Pandže. Ekipa Bošnjaka se nalazi na posljednjoj poziciji sa dvije pobjede i šest poraza.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje