Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Košarkašima Slobode pobjeda protiv Studenta osigurava opstanak

Preuzmite sliku

U pretposljednjem kolu Lige za opstanak Prvenstva Bosne i Hercegovine za košarkaše OKK Sloboda u subotu 9. aprila s početkom u 19:30 sati u Maloj dvorani Mejdana dočekuje ekipu Studenta iz Mostara.

Tim povodom danas je u prostorijama kluba održana press konferencija na kojoj su predstavnicima medija obratili se Jasenko Elezović predsjednik SD “Sloboda” trener Vladimir Mićanović kao i kapiten tima Miodrag Tanasilović.

Utakmicu sa Studentom dočekujemo kompletni i maksimalno pripremljeni. Svi igrači i ja kao trener svjesni smo važnosti te utakmice koja nas ostavlja u društvu najboljih. Obećavamo publici dobru košarkašku prestavu i nadamo se pobjedi koja nam garantuje takmičenje i naredne sezone u najvišem rangu” – kazao je trener OKK Sloboda Vladimir Mićanović.

Kapiten OKK Sloboda Miodrag Tanasilović pozvao je sve ljubitelje košarke da u subotu u što većem broju budu podrška s tribina u ovoj važnoj utakmici.

Nadamo se punoj dvorani i pobjedi protiv Studenta. Ovo je ujedno i posljednja utakmica Slobode pred domaćom publikom ove seone nakon čega će sigurno da uslijedi analiza svega što je do sada urađeno” istakao je Tanasilović.

Predsjednik SD “Sloboda” Jasenko Elezović je kazao da bez obzira na varncie koje su popratile utakmicu u Mostaru između Studenta i Slobode gostima će biti pruženo domaćinstvo na visokom nivou uz maksimalno poštovanje i profesionalnost.

Ulaz na utakmicu je besplatan. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,