Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Barcelona novčano kažnjava svoje igrače zbog loših rezultata

Preuzmite sliku

Košarkaški klub Barcelona kaznit će s 5000 eura svoje igrače zbog loših nastupa u posljednjim utakmicama, izvijestili su u petak španjolski mediji pozivajući se na klupske izvore.

Barcelona u petak dočekuje turski Galatasaray u 22. kolu Eurolige, a u posljednja dva nastupa doživjela je poraze od Žalgirisa i Bilbaa te se nalazi tek na 11. mjestu s učinkom 8-13, uz tri pobjede manje od osmoplasiranog Anadolu Efesa koji drži posljednje mjesto što vodi u doigravanje.

Barcelona ne briljira ni u španjolskom prvenstvu u kojem s učinkom 13-5 zauzima četvrto mjesto. Ove sezone je katalonska momčad odigrala 41 utakmicu, a poražena je u njih 19.

Novčana kazna je igračima izrečena u dogovoru uprave s trenerom Georgiosom Bartzokasom, koji se također mora odreći 5000 eura od svoje plaće, navode španjolska javna televizija RTVE i sportski dnevnik Mundo Deportivo.

Ozlijeđeni igrači platit će pak nešto manji iznos. Kao jedan od glavnih razloga slabijih rezultata dosad se navodio veliki broj ozlijeđenih igrača.

“Ovo je interna tema pa nemamo ništa za komentirati”, rekao je Hini klupski glasnogovornik Carles Cascante. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,