Srijeda, 16. Januar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Sobarice, konobari, kuhari: Evo koliku platu nude poslodavci u Crnoj Gori za sezonski rad

Za sezonski rad poslodavci nude zarade od 300 do 800 eura, saopšteno je iz ZZZCG.

Zavod za zapošljavanje Crne Gore ovih dana posreduje u izboru sezonske radne snage i za potrebe poslodavaca Karisma Adriatic i Budvanska rivijera.

Budvanska rivijera, posredstvom Zavoda, oglasila je 600 slobodnih radnih mjesta. Riječ je o radnim pozicijama u hotelima Slovenska plaža, Aleksandar, Palas i Mogren.

Poslodavac Allure palazzi – Karisma Adriatic iskazao je potrebu za velikim brojem sezonskih radnika, u hotelima u Kotoru i Baru, prenosi Seebiz..

„Poslodavac nudi korektne uslove rada. Zarada se kreće između 300 i 800 eura, u zavisnosti od vrste posla. Obezbijeđen je smještaj i dva obroka u toku smjene“, saopšteno je iz ZZZCG.

U hotelu Allure Palazzi Kotor slobodne su slijedeće radne pozicije: mngr domaćinstva, recepcioneri, bellboy, sobarice, higijeničarke, radnici u vešeraju, konobari, barmeni, kuhari, pomoćni kuhari, pomoćni radnik u kuhinji, poslastičar, radnici u tehničkoj (tehničar, električar, baštovan), nabavka, magacioner i računovođa.

Hotelu Ruža vjetrova Bar potrebni su: kuhari, pomoćni kuvari, pomoćni radnici u kuhinji, konobari, serviri, šankeri, sobarice, higijeničarke, radnice u vešeraju, magacioner i recepcioner. (Kolektiv.me)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,