Četvrtak, 24. Maj 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Tri horoskopska znaka koja će “napraviti” novac u životu

Ako pitate ova tri znaka oni znaju da namirišu novac na kilometar i da od njega naprave gomilu svežnjeva novčanica kojima povremeno vole da se hlade, kao uz pomoć lepeze

Bik

Bikovi su materijalisti i vole udobnost. Oni prvo vole sebe, pa novac, a ovo ostalo može da sačeka. Iz ljubavi prema uspjehu i lagodnom životu u stanju su da se trude do neslućenih razmjera kako bi uspjeli i napravili ozbiljan novac. On im je snažan motiv da se još više zalažu na poslovnom planu. S obzirom da ovim znakom vlada Venera njegova očekivanja su realna i uvijek se trudi da ih ostvari. Ono što je dobra njihova strana je što dijele ono što dobiju sa dragim ljudima.

Strijelac

Strijelčevi vole da gađaju u metu koja je u obliku eura. Streijelac je entuzijasta i kao takav on je spreman na sve ili ništa. Zbog sklonosti da rizikuje ima ogromnu šansu da napravi dobar biznis, a samim tim veliki račun u banci. Pošto je Strijelac vatreni znak boriće se do kraja za ono što želi.

Jarac

Jarac je vrijedan, strpljiv i ambiciozan. Njega će jedino dugogodišnji trud odvesti do miliončeta. Njima je uspjeh ispisan na čelu, ali moraju da upregnu svoje životne kočije u protivnom mogu da se slikaju i da zaborave na egzotična potovanja, luksuz i lagodan život. (noizz.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,