Utorak, 19. Juni 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pet razloga zbog kojih je ovaj znak najbolja vrsta prijatelja

Svaki horoskopski znak ima svoje prednosti i nedostatke, pozitivne i negativne osobine.

Međutim, ovaj znak ima jednu osobinu istinski vrednu divljenja, izraženu više nego kod ostalih horoskopskih znakova. To je Bik!

Evo 5 razloga zašto je Bik najbolja vrsta prijatelja kojeg možete imati.

1. Oni su lojalni

Bik je najvjerniji znak, tako da ceni smislene odnose međusobnog poštovanja i ljubavi. Ova prekrasna osobina nadvladava tvrdoglavost i sveznalačku prirodu našeg tvrdoglavog prijatelja.

2. Oni znaju ono što je najvažnije

Bik uvijek želi da uči, i iskoristiće svaku priliku da nauči nešto novo. Nisu sramežljivi i uvijek će reći šta misle i šta znaju. Jedna od stvari koje znaju je da su odnosi jedna od najvažnijih stvari u životu osobe. I oni će se jako truditi da budu dobri prijatelji!

3. Oni imaju sjajan smisao za humor

Vaš prijatelj Bik će se smijati sa vama, a smijaće se i sebi. To je sve zbog dobre zabave, jer znaju da je život prekratak da se ne bi smijali. Ko ne voli dobar smijeh?

4. Oni vas prihvataju kakvi jeste

Bik najmanje osuđuje od svih znakova, ali to ne znači da vam neće reći ako vam neki komad odjeće loše stoji. Oni to neće reći iz zlobe, već iz dobre namjere kako bi vam pomogli. Bik će vas uvijek podržati i saslušati.

5. Oni su tvrdoglavi, ali na dobar način

Tvrdoglavost je klasična osobina Bika. Dok tvrdoglavost može biti loša u nekim slučajevima, takođe može biti dobra u drugim.

Znate ono putovanje u London koje ste planirali? Pa, dogodilo se nešto zbog čega su letovi otkazani. Ali, dovoljno je nazvati vašeg prijatelja Bika i on/ona će vas odvesti tamo makar morao biti vaš lični vozač. (zenskimagazin.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,