Srijeda, 18. Juli 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Koje su loše navike vašeg horoskopskog znaka u vezi?

Popularno

Svaki znak ima svoje “mušice”    

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Umjesto da kriviš brojne druge faktore za svoje loše ponašanje u vezi, jednostavno sve svali na svoj horoskopski znak – lakše je:

Ovan

Bježiš čim ti postane dosadno ili kad stvari nisu po tvom. To naravno uopće nije tvoja krivica, nego ovnova.

Bik

Kad pronađeš dovoljno stabilnog partnera s kojim ti je ugodno, želiš se prebaciti u mod hibernacije i ostati tamo zauvijek. Tebi je ugodno, a tvom partneru vrlo vjerovatno jako dosadno.

Blizanci

Sabotiraš svaku svoju vezu, a čak i kad je sve u redu, kao da u sebi imaš zlog blizanca koji namjerno radi probleme. Zašto? Niko ne zna.

Rak

Treba ti pažnja i neko ko će te obasipati ljubavi i komplimentima, a s druge strane, trebaš vrijeme za sebe i želiš da te svi puste na miru. Naravno, sve to želiš odjednom, što je poprilično iritantno svakome ko ima posla s tobom.

Lav

Ne samo da misliš da su sve tvoje ideje najbolje ideje na svijetu, nego još i imaš potrebu naređivati ljudima, misleći da jednostavno ne postoji bolja opcija od one koja se tebi sviđa.

Djevica

Perfekcionizam je tvoja najveća mana, a ti ga smatraš vrlinom. Naglašavanje stvari koje ne valjaju kod tvog partnera ti nije samo usputni hobi, to je tvoj poziv.

Vaga

Tvoja pristupačnost i komunikativnost su toliko izražene osobine da ponekad zaboravljaš na osobu s kojom si na spoju.

Škorpija

Ti misliš da partneru pokazuješ predanost i bezuvjetnu ljubav, a zapravo si samo jako posesivna, ljubomorna i često agresivna osoba. Kaže horoskop, ne mi.

Strijelac

Tvoja svestranost te doslovno vuče na sve strane, zbog čega ti zapostavljanje partnera nije stran pojam. Ti naravno uopće ne vidiš problem u tome da se baviš samo stvarima koje te u tom trenutku zanimaju.

Jarac

Voliš se truditi oko svojih ciljeva, ali vrlo često se zaboraviš opustiti i pokazuješ nerazumijevanje prema partneru koji ponekad samo želi uživati u životu.

Vodolija

Obožavaš šarmirati ljude i natjerati ih da se zaljube u tebe, čak i ako nemaš nikakvu namjeru biti više od prijatelja. Ne moramo objašnjavati zbog čega to baš i nije dobro, zar ne?

Ribe

Ljubav dijeliš šakom i kapom, a kad su svađe u pitanju, radije se povlačiš i čekaš da se stvari riješe same od sebe. Zbog toga djeluješ poprilično dosadno u vezi – ne može sve uvijek biti divno i puno cvijeća. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,