Nedjelja, 16. Decembar 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Horoskop: Koji je vaš ljubavni modalitet?

Znate li šta je to uopšte?

Dok vaš znak govori puno o vašoj energiji i osobinama, vaš modalitet – manje poznata astrološka kategorija – opisuje kako tu energiju izraziti i dijeli se na tri različite kategorije: kardinalnu (neko ko inicira aktivnost), fiksnu (stabilni utjecaj) i promjenljivu (agent promjene).

Ako znate svoj modalitet, lakše ćete otkriti sve prednosti koje možete ponuditi na radnom mjestu i u svojim odnosima. Otkrijte koji je vaš modalitet!

Kardinalni

Ovan, Rak, Vaga, Jarac

Vi ne govorite, vi djelujete. Dežurni ste za rješavanje problema u svijetu horoskopa! Inovativni ste, odlučni i spremni na rizik kako biste ostvarili ciljeve. Adrenalin koji osjećate poslije uspješno obavljenog zadatka brzo vas gura prema sljedećem.

Fiksni

Bik, Lav, Škorpija, Vodolija

Imate čvrstu volju i cijenite konzistenciju. Upoznavanju ljudi prilazite polako i oprezno, ali kada pronađete nešto što volite, vjerni ste mu do kraja života. Ne volite kada vam se nameću promjene, ali kada ste spremni napraviti korak dalje, to činite brzo i kvalitetno.

Promjenljivi

Blizanci, Djevica, Strijelac, Ribe

Možete se slagati sa svima i svugdje. Imate talent za uklapanje u baš svako društvo, a u tome vam pomažu vaša znatiželja i pažnja, kao i ljubav prema istraživanju. Iako imate neke svoje prioritete, vjerojatno ćete radije – i sa zadovoljstvom – napraviti ono što se u tom trenutku čini najbolje nego ono što ste čvrsto zacrtali. (cosmopolitan.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,