Srijeda, 19. Decembar 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Čime vaš horoskopski znak udaljava od sebe “onog pravog”?

Škorpija ljubomorom i posesivnošću, dok će Djevica svojim strahovima i sumnjama udaljiti od sebe partnera!

U pitanjima ljubavi nikad nismo dovoljno mudri i promišljeni, a nekim svojim stavovima je svako od nas u stanju da uplaši i otjera onu pravu osobu, sa kojom želi da bude. Evo kako to horoskop objašnjava.

Ovan

Plašiš pravu osobu svojim strahom od posvećenosti i nemirom. Ti nemaš nikakav problem da se zaljubiš – uzbuđenje i oduševljenje te maksimalno angažuju. Voliš da budeš van kontrole i iskusiš nove stvari. Ali kad dođe do toga da treba da se smiriš, kad stvari postanu uobičajene i udobne, postaješ nemirna i nervozna. Voliš da juriš za iskustvom i uzbuđenjem i kad sretneš onog sa kim je moguća veza na duže staze, ne umiješ da staneš.

Bik

Ne ostavljaš mjesta za greške i opraštanje. Voliš vatreno i duboko i to je jedna od tvojih najboljih osobina. Na mnogo načina, ti si idealna partnerka – nježna, posvećena, nesebična i topla. Ali zato umiješ da budeš hladna i odbojna ako partner ne uradi sve onako savršeno kako ti očekuješ i teško opraštaš čak i kad se on izvinjava i iskreno kaje zbog svoje greške.

Blizanci

Plašiš partnera pretjeranim kolebanjem i nesigurnošću u pogledu toga šta stvarno želiš – ne samo u vezi, nego uopšte, u životu. Zbog toga često prebacuješ odgovornost na partnera i očekuješ da on odluči umjesto tebe. Očekuješ da on otkrije šta je ono što je tebi potrebno. Radije nego da shvatiš partnera kao podršku, ti postaješ zavisna od njega i tako se oslobađaš odgovornosti – i zadržavaš prava da budeš nezadovoljna njegovim odlukama.

Rak

Pokušavaš da nametneš partneru kako treba da se osjeća. Tvoj jak osjećaj i intuicija, dar su u mnogim situacijama, ali u ljubavnoj vezi mogu da budu veliki izazov. Prečesto svoja osjećanja projektuješ na partnera, ili mu čak jasno govoriš kako treba da se osjeća, po tvom mišljenju, umjesto da slušaš i pitaš ga kako se osjeća. Zaboravljaš da je on osoba različita i nezavisna od tebe, sa svojim sopstvenim doživljajima i osjećanjima.

Lav

Plašiš partnera pokušavajući da kontrolišeš stvari koje ne mogu da se kontrolišu. Navikla si da misliš da su stvari u tvojim rukama i da uvijek možeš da stvoriš nešto sjajno, takoreći ni iz čega. Ali još ne shvatš kako to ne funkcioniše u ljubavi i zašto emotivna veza nije nešto što možeš da kontrolišeš na uobičajeni način – taktikama i manipulacijom. Ti se mnogo trudiš u vezi, ali prepadaš svog partnera naporom da svaki aspekt veze objasniš i postaviš na svoje mjesto – ne puštaš ga da diše.

Djevica

Prvo preplašiš sebe, a onda svojim strahovima i sumnjama udaljavaš od sebe partnera. Čim počneš da se osjećaš srećno u vezi – uplašiš se. Nešto sigurno nije u redu, čim je toliko dobro i to ne može da potraje. Tvoj mozak kreće u temeljno istraživanje i pronalazi milion razloga zašto će ti veza propasti. Koliko god tvoj partner bio pun razumijevanja i podrške imaće mnogo problema da izađe na kraj sa tvojom pretjeranom zabrinutošću koja vodi u totalnu negativnost. On ne može da te ubijedi da vam je dobro i da ste sretni, ako ti nisi u stanju da to prihvatiš.

Vaga

Plašiš partnera tako što ga navodiš da misli da mora da se takmiči sa svima oko sebe. Ti si veoma popularna, imaš mnogo prijatelja i obožavaoca, u tome nema ničeg lošeg, to je dio onoga što jesi. Ali tvoj partner može da se osjeti nesigurno i ugroženo, kad se suoči sa brojem ljudi kojima poklanjaš pažnju, prema kojima se ponašaš prisno i iskazuješ topla osjećanja. Kao da mora da se stalno bori za svoje mjesto u tvom svijetu. A možda i mora.

Škorpija

Ti plašiš svog partnera svojom sposobnošću da sabotiraš svoju sreću. Treba ti dosta da povjeruješ da zaslužuješ da budeš sretna sa nekim i umjesto da dozvoliš sebi da uživaš, da se predaš emocijama i živiš u trenutku i budeš sretna (jer to je jedini način da se doživi sreća) – ti završavaš u paklu ljubomore i posesivnosti, sumnje i nepovjerenja i stalne brige o tome da li će veza potrajati.

Strijelac

Uspijevaš da uplašiš i otjeraš partnera tako što si potpuno pasivna u vezi. Optimizam i bezbrižnost su tvoje najbolje osobine, ali kada je emotivni odnos u pitanju, ali kad je u pitanju emotivni odnos, nekako ne kapiraš kako te svoje osobine da uneseš u vezu. Uspijevaš da se „odsiječeš“ od emocija, toliko da samo razmišljaš o tome kako će se veza završiti. Zbog toga se partner osjeća kao da je sam u toj vezi i odlazi prije nego što uspiješ da shvatiš čime si ga otjerala.

Jarac

Prepadaš partnera pretpostavljajući da će se dogoditi sve najgore. Ti si praktična i realna i želiš da budeš spremna na sve ishode i uopšte ne primećuješ kako unosiš u vezu pesimističku atmosferu, koja ubija radost i opuštenost. Tvoje najbolje osobine, usredsređenost na cilj, organizovanost i perfekcija u vezi mogu da budu ekstremno toksični i navedu partnera da se pita čemu sve to.

Vodolija

Ti pokušavaš da zaštitiš sebe, umjesto da daš sve od sebe. Ti si veoma velikodušna i nesebična osoba, kad je u pitanju sve drugo i svi drugi osim tvog partnera. U prisnom odnosu, bježiš od prisnosti i nastojiš da se sačuvaš od svih gluposti, patetike i sentimentalnosti, umjesto da se otvoriš i prepustiš. Time povrjeđuješ i sebe i partnera i završavaš u nerazumijevanju, optužena za sebičnost i zatvorenost.

Ribe

Pretpostavljaš da će stvari nekako proraditi same od sebe i srediti se vremenom, umjesto da razgovaraš o problemima. Partner ima utisak da nisi prisutna i da ti nije stalo, da si stalno u svom svijetu u koji on nema pristup i uopšte, ima doživljaj da ti smeta i remeti te, da je suvišan i da si sama sebi dovoljna. On nema pristup u bogatstvo tvog unutrašnjeg života, ako mu to ne omogućiš. A to se neće desiti samo od sebe. (wannabemagazine.com)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,