Nedjelja, 20. Januar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Test ličnosti: Kome ćete prvo pomoći (FOTO)

Izbori koje pravimo u neprijatnim situacijama mogu da nam otkriju mnogo više nego što smo svjesni.

Posebno ako se radi o stresnoj situaciji kao što je, na primjer, ova, u kojoj mora da se donese instant odluka.

Tuzlanski.ba vam predlaže da ne analizirate mnogo. Samo zamislite kako u stvarnosti pred sobom imate ovakvu situaciju.

Kuda će vas odvesti noge? Kome ćete prvo pomoći?

 • Izabrali ste staricu

  Odlično ste vaspitani, sa visokim moralom i poštovanjem tradicije i prošlosti. Problemima uvijek pristupate racionalno i nikada ne reagujete prije nego što dobro razmislite. Teško prihvatate nepravde na ovom svijetu. Često sa zadovoljstvom preuzimate dosadne obaveze i zadatke koje drugi izbjegavaju po svaku cijenu.

  Izabrali ste bebu koja plače

  Izbor ukazuje na to da ste emotivni i da ste u životu bili povrijeđeni više puta. Ljudi vam često govore da izvadite ružičaste naočale koje nosite. Prijatelji se osjećaju smireno u vašoj blizini jer znaju da ste osoba na koju uvijek mogu da se oslone.

  Izabrali ste bespomoćnog muškarca

  Puni ste života i duše, volite zabavu, ljubav i dobro ispunjeno vrijeme. Ne volite haotične i dramatične situacije. Nikada ništa ne radite a da nemate barem nekakvu korist, niti radite više od onoga što se traži. Rođeni ste lider i kao magnet privlačite jake ljude kakvi ste i sami.

  Izabrali ste medicinsku sestru

  Optimista ste i vjerujete u ljepote koje život nudi. Rijetko kada obraćate pažnju na probleme. Lako nalazite zajednički jezik sa ljudima koje ste tek upoznali. Po prirodi ste ljubopitljivi i volite avanture. Ne možete da podnesete kada ste zaglavljeni u rutinu ili u četiri zida. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,