Srijeda, 18. Juli 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Poznata glumica pobijedila rak: Opet mi raste kosa, za mene opet počinje život…

Posle duge bitke sa rakom dojke, glumica Shannen Doherty maštala je samo o dugoj kosi. A prije nego što joj ona poraste, zahvalna je što uopšte može da je njeguje. 

Zvijezda serija „Beverly Hills” i „Čari” bila je na prvom šišanju od kada je pobijedila rak, što za nju predstavlja veliki korak ka normalnom životu.

“Dvije godine sam bila ćelava. Veoma je lijepo što se ponovo osjećam ženstveno”, napisala je glumica koja je u aprilu saznala da se bolest povukla. Dotle je prošla kroz mnogo ciklusa hemoterapija i zračenja. Obožavaoce širom svijeta je sve vrijeme inspirisala svojim postovima na društvenim mrežama.

Inače, Shennon i njen suprug Kurt Isvarienko tužili su njene nekadašnje menadžere. On je tvrdio da je njihov seksualni život uništen i da su menadžeri odgovorni što joj nije na vrijeme postavljena dijagnoza raka dojke.

  • U tužbi vrijednoj 15 miliona dolara Shennon je optužila menadžere da nisu dobro upravljali njenim novcem i da su dozvolili da joj zdravstveno osiguranje istekne 2014. godine. Zbog toga joj je dijagnoza postavljena mnogo kasnije. (super žena)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,