Ponedjeljak, 23. April 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Gorka sudbina: Oprah ima milione a njen bolesni otac živi u siromaštvu

Njegovi najbliži prijatelji su preminuli pa je jako usamljen, a ni zdravstveno stanje mu nije najbolje – u Korejskom ratu mu je oštećen sluh, a pretrpio je i moždani udar

Oprah Winfrey (62) jedna je od najpoznatijih, a i najbogatijih voditeljica svih vremena, ali i ona ima svoje ‘mračne’ porodične tajne. Naime, njen otac Vernon Winfrey (83) prije desetak godina napisao je knjigu o odnosu sa slavnom kćerkom naziva ‘Neizgovorene stvari’ što se njoj nije pretjerano svidjelo i tada im se odnos još više pogoršao.

Naime, Oprahini roditelji jedva su se poznavali, voditeljica je do puberteta živjela s majkom, a kada je ona odlučila da se više ne želi za nju brinuti, nastavila je život s ocem s kojim nije pretjerano komunicirala. Ubrzo je počela studirati i graditi karijeru te je u jednom trenutku otišla svojim putem, a njezin otac sada tvrdi kako ga je ostavila u siromaštvu te da se čuju svega dvaput godišnje – na njegov i njen rođendan.

  • Vremešni Vernon u razgovoru za Radar Online otkrio je da su njegovi najbliži prijatelji preminuli te da je jako usamljen. Isto tako, ni njegovo zdravstveno stanje nije najbolje – u Korejskom ratu mu je oštećen sluh, a pretrpio je i moždani udar.

    – Oprah mu pomaže vrlo malo. Živi u lošim uvjetima, teško se to može nazvati životom – tvrdi dobro upućen izvor i dodaje kako je Vernon preponosan da bi pričao o svojoj teškoj sudbini. – Dok Oprah živi u ogromnoj vili, on još radi u brijačnici – dodaje.

    Oprahinom ocu jedina je želja posjetiti kćer u jednom od njezinih luksuznih domova. – Rekao sam joj i da bih rado putovao dok sam još to u mogućnosti – rekao je. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje