Srijeda, 22. Maj 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Znate li kojem dijelu muškog tijela naviše prija ženski dodir?

Muškarci, za razliku od žena, nemaju mnogo erogenih zona. Ali, na njegovom tijelu postoje čarobne tačke strasti, a ni jedna se ne nalazi ispod struka!

Osim bradavice, pupka, prepona i, naravno muškog polnog organa, na tijelu muškarca postoje tačke koje mogu da izazovu erupciju strasti.

Riječ je o njegovom vratu koji skriva najjače erogene zone i koji, ako se dodirne, poljubi ili pak gricne na pravi način može da ga u trenu uzbudi.

1. Za poljupce

Želite li da isprobate najstariji trik koji zaista pali, “napadnite” njegov vrat. Nakon poljupca u usne skrenite pogled i krenite prema vratu, tačnije području ispod uha. Poljupci na ovom dijelu vrlo su strastveni i zavodljivi te se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se s poljupcima i priuštite mu užitak koji podiže granice.

2. Za dodire

Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tijela ženama predstavlja pravi užitak. Ali, isti efekt imaju i na muškarcu, posebno na dijelu vrata. Želite li da isprobate ovaj trik upotrijebite maštu i lagano krenite u akciju. Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vrhovima prstiju polako pređite po sredini njegovog vrata i to od potiljka prema dolje. Ovaj nježan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinuje s prvom tačkom.

3. Za grickanje

Nježno grickanje vrlo je strastven čin koji, u žaru seksualnog odnosa spontano ili ciljano koriste mnogi. Ali nježni ugrizi čine čuda na vratu muškarca i zato isprobajte ovu staru dobru tehniku uzburkavanja strasti. Krenite s tačkom 2, potom pređite na tačku 1, a za veliko finale iskoristite zubiće. Završetak vrata i dio ramena nježno uhvatite zubima pa uhvatite kožu tek toliko da to osjeti. Užitak koji pruža ovaj na oko beznačajan trik za muškarca je neopisiv. (ljepotaizdravlje.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,