Subota, 23. Juni 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Žene otvoreno otkrivaju prave razloge zabavljanja sa starijim muškarcima

Šest pripadnica ljepšeg pola otkrilo je prave razloge zbog kojih se zabavljaju sa starijim muškarcima, a novac i sigurnost koju pored njih osjećaju svakako prednjače.

Veza Mary Kate-Oslen i 17 godina starijeg Oliviera Sarkozyja iznenadila je javnost. Mnogi su predvidjeli da neće dugo trajati, ali evo… Oni su i dalje sretni i zaljubljeni. Vječito je pitanje zašto su žene uvijek preferirale starije muškarce, a sada je nekoliko njih odlučilo da nam da i odgovor na to pitanje.

Kakve godine? 

“Ne mislim da je strašno što je moj dečko 15 godina stariji od mene. Kada prođete dvadesete, godine više nisu važne u vezama i odnosima. Zaista nisu! Uprkos razlici u godinama, mi uvijek imamo teme za razgovor i životi su nam veoma slični. Ako ne pomenem koliko ima godina, ljudi misle da je razlika među nama možda pet godina, jer on izgleda mlađe“, kaže tridesetčetvorogodišnja Deborah.

Motiviše me 

“Ja imam 21 godinu, a on 33. Uskoro ću diplomirati i početi da tražim posao. On je programer u jednoj firmi. Ja i dalje pokušavam da se vikendima napijem za manje od deset dolara, a on izlazi u klubove i naručuje flaše pića. Gotovo da nemamo ništa zajedničko, ali to mi se baš sviđa. Drugačiji je od mojih prijatelja u pozitivnom smislu i pomaže mi da shvatim da moram da se fokusiram na karijeru nakon što dobijem diplomu. Njemu se dopada što sam mlada, zabavna i dinamična“, kaže dvadesetjednogodišnja Kara.

Sigurnija sam 

“Zabavljanje je dobra ideja ako tražite nekog ko je zreo. Dopada mi se moj dečko ,iako smo zajedno samo tri mjeseca, jer se osjećam sigurno i prijatno pored njega. Kada sam se zabavljala sa momcima svojih godina, morala sam sama da plaćam večere, koncerte i njihove živote, uostalom. Sa mojim novim dečkom više ni ne nosim novčanik“, kaže dvadesettrogodišnja Ashley.

Izazivamo pažnju 

“Kada mi se moj sadašnji dečko udvarao ja sam ga odbila rečima da izgleda kao moj otac. Stariji je od mene samo jedanaest godina, ali ipak! Polako je naše prijateljstvo dostiglo novi nivo i evo sada smo u vezi već dvije godine. Više ni to nije čudno, ali to nije zaustavilo ljude da nas čudno gledaju kada hodamo ulicom“, kaže dvadesetpetogodišnja Crista.

Novac nije problem 

“Zabavljam se sa nekim ko je skoro 20 godina stariji od mene, a nerado priznajem, najviše me je povuklo to što ima novac. Ne radi se o novcu koji je stečen na brzinu i koji pošto-poto želi da potroši na gluposti, već se radi o posvećenom načinu života. Volim takvu vrstu sigurnosti i samu pomisao da mi pored njega novac nikad neće problem“, kaže tridesettrogodišnja Mary.

Manje drame 

“Moj savjet devojkama je da se zabavljaju sa nekim ko je stariji od njih. To je moje zlatno pravilo u ljubavi. Volim da se zabavljam sa starijim muškarcima jer je mnogo manje drame u priči. Svi govore šta misle i kako se osjećaju. Mnogo je manje svađanja i nepredviđenih situacija. Moj sadašnji dečko je 10 godina stariji od mene“, kaže tridesetjednogodišnja Jackie. (buka.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,