Srijeda, 20. Februar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Trikovi muškaraca koji igraju samo na kratke staze

Osvajači i igrači ne pokušavaju pridobiti ljubav određene dame, već upisati koliko je god moguće više telefonskih brojeva i prijatelja na Facebooku…

Izlazak sa zgodnom pratiljom. Teorija kaže – ako muškarac uđe u kafić sa zgodnom ženom, druge će ga žene doživjeti ljepšim. Uostalom, ako ona misli da je seksi, onda sigurno ima više u njemu nego što ste vi primijetili. Tačno? Možda ne.

Šale kako vas želi oženiti. Ako vas nepoznati muškarac zaprosi, nećete ga shvatiti ozbiljno, ali ćete biti zaintrigirani. Igrači koriste ovu taktiku kao brz način dolaska do vaših usana. Uostalom, nakon što ste odbili ponudu za brak, zahtjev za poljupcem vam se neće učiniti nerazumnim.

Direktna pitanja. Ako vas dečko upita “Mogu li dobiti tvoj broj?”, vrlo je lako reći ne. Igrači već pretpostavljaju da je vaš odgovor da, zato i pitaju: “Koji je tvoj broj?”.

Šarmantni trikovi. Kada dečki koriste zagonetke ili zabavnu igru riječi i ostale intrigantne trikove kako bi vas osvojili. Sljedeći put kad vam tip kaže: “Pogodi broj između jedan i četiri”, odgovorite mu: “Nisam zainteresirana.”

Pomno birana taktika. Djevojke ne žele da muškarac koji im prvi puta priđe bude pristojan, posebno ako im ulijeće puno tipova. Igrač će početi ignorirati svoju metu i usredotočit će se na njezine prijateljice, prije nego li se obrati djevojci s uvredom koja će zvučati kao kompliment kako bi pridobio njezinu pažnju poput: “Imaš vrlo lijepo lice, ali bi trebala koristiti manje šminke. Šminka bi trebala istaknuti tvoju ljepotu, a ne je skrivati.”

Zavodnik u problemu. Kako bi probili led, muškarci traže za pomoć: “Oprosti, trebao bih kupiti poklon sestri, što bih joj trebao pokloniti?” To će potaknuti djevojku na razgovor i odaje brigu o porodici. Najvjerovatnije igrač nema sestru već vas pokušava osvojiti. Ako igrač želi provesti više vremena s djevojkom, ali nije siguran sviđa joj li se dovoljno kako bi ju izveo na spoj, pozvat će ju na druženje sa prijateljima. Naravno da ne igra odbojku svaku subotu sa prijateljima, ali će sve isplanirati kako bi vam se učinilo da to nije za vas. Možda ćete misliti da se trudi vidjeti vas, no laže vam kako bi vas pridobio. Dobar dečko neće započeti vezu baziranu na lažima.

Jeftin mamac. Jeste li se ikad dopisivali sa zgodnim tipom te zatim saznali kako se dopisujete s njegovim najboljim prijateljem? Da, izigrani ste. U njegovoj grupi prijatelja zasigurno postoji neko kao Ryan Gosling koji se odmah svidi djevojci, a zatim ga se zamjeni sa ne baš tako zgodnim prijateljem. Ovo je čin zagrijavanja.

Šepurenje. Ovo je klasični potez. Dečki će nositi upadljivu ili neobičnu odjeću (kao kaubojski šešir!) kako bi bili primjećeni.

Pauza od par sekundi. Dečko pauzira dvije sekunde nakon što je cura prestala pričati kako bi bio siguran da je završila i kako bi se učinilo da ju uistinu sluša. Neki će ovo napraviti jer su uistinu pristojni i dragi, dok će igrači namjerno koristiti ovo pravilo kako bi ispali dobri slušaoci, no zapravo će razmišljati o svom sljedećem potezu.

Pravilo tri sekunde. Igrač će prići skupini djevojaka u roku od tri sekunde otkad ih je primijetio kako bi se činilo da je to spontan potez. Također, čini se samopouzdanim jer nije oklijevao ili gubio vrijeme buljeći u njegov, hm, plijen. (cosmopolitan.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,