Ponedjeljak, 17. Decembar 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ovo su odlike naporne djevojke koje vas mogu koštati veze

U ljubavi se ponekada i preteruje, pa zaljubljene devojke mogu često da skliznu u kategoriju “napornih”. Ako primetite u svom ponašanju neke od ovig signala, pokušajte da se iskontrolišete da ne biste izgubile voljenog.

Želite da budete u kontaktu s njim cio dan 

Svaki put kada vam ne odgovori na poruku, pošaljete mu još jednu, a nakon što ne odgovori na nju, nazovete ga. Možda jednostavno nije video poruku ili mu trenutno nije zgodno da odgovori – u svakom, slučaju, nemojte ga opsijedati, jer ćete djelovati kao luda žena.

Ponašate se kao njegova sekretarica 

Lijepo je da želite da mu pomognete, ali ako stalno pokušavate da vodite računa o njegovom rasporedu i diktirate mu šta će kada da radi, odajete utisak kao da nemate svoj život.

Želite zajednički Facebook

Vaše i njegovo ime plus oba prezimena? Nije slatko, čudno je, a osim što djeluje blesavo, zamislite koliko prijatelja će mu se smijati kada vide vaš zajednički profil.

Njegovi prijatelji su i vaši prijatelji 

Kada želi da se nađe s ortacima, vi idete sa njima, a kada i odete na kafu s drugaricama, želite da on ide sa vama.

Naravno da ćete se družiti i sa vašim i sa njegovim prijateljima, ali ponekad je dobro da se malo razdvojite i provedete vrijeme sa ljudima s kojima niste svaki dan.

Doček

Uvijek se trudite da ga dočekate sa posla, sa treninga… S jedne strane to je lijepo, ali ne mora uvijek da se puši kafa ili ručak, čim on kroči u stan. (super žena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,