Subota, 23. Juni 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Na reviji Victoria's Secret grudnjak od tri miliona dolara

U Parizu je održana modna revija donjeg rublja američkog brenda Victoria's Secret uz nastup muzičara Lennyja Kravitza, glumca Vincenta Cassela i mnogih drugih.

Vrhunac večeri je bio grudnjak “Fantasy Bra”, koji vrijedi tri miliona dolara.  Njega je nosila 25-godišnja manekenka Jasmine Tookes.

Grudnjak s hiljadama prišivenih dragulja firme “AW Mouzannar”, dizajnirao je Eddie Borgo, a ručno je pravljen više od 700 radnih sati.

“Divan je! Prekriven je bijelim dijamantima i smaragdima, ukupno ih ima 9.000. Košta tri miliona dolara, strahovito!”, rekla je Tookes dok su joj pripremali frizuru.

Objasnila je da je grudnjak pravljen po kalupu izrađenom po njenoj mjeri.

Ipak, požalila se da je “vrlo težak”, više od 450 karata (100 grama). “Pritišće mi malko ramena, ali vrijedi to izdržati”, kazala je.

Revija s manekenima Gigi Hadid, Kendall Jenner i Alessandrom Ambrosio biće prikazana 5. decembra na televiziji u 190 zemalja.

Ove godine na reviji su nastupali Lady Gaga, Bruno Mars i bend The Weeknd.

Victoria's Secret je američka firma za proizvodnju ženskog donjeg veša. Sa zaradom od 6,12 milijardi dolara 2012. godine, ta firma je najveći distributer ženskog rublja. (Beta/AFP)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje