Subota, 26. Maj 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Iskusni zavodnik savjetuje: “Izbjegavajte veze sa ljepoticama”

David Rockhind je podigao popriličnu prašinu kad je za New York Post obrazložio zašto više ne izlazi s najprivlačnijim ženama. Taj četrdesetogodišnjak se smatra kompetentnim donositi takve sudove s obzirom na to da je svoje tridesete proveo izlazeći s seksepilnim dvadesetogodišnjakinjama.

Rochkind tvrdi da je cijelo vrijeme osjećao da mu nešto nedostaje.

“Lijepe žene dobijaju puno pažnje pa postanu pune sebe”, napisao je, dodajući kako se počeo užasavati izlazaka s njima i odlučio pronaći ženu s kojom može razgovarati.

To je čini se pronašao u Carly Spindel, koju je opisao kao “mekšu ljepoticu”.

“Carly ne izgleda kao model, ali stvarno je lijepa, ljepša od svih s kojima sam bio”, zaključuje.

 • Njegovu buduću suprugu ne vrijeđa takvo stajalište.

  “Muškarci dođu u određene godine kad im treba partnerica s kojom se mogu povezati. Ljepota je prolazna”, komentirala je pak ona.

  Prema pisanju New York Posta, novo istraživanje mu daje za pravo. U istraživanju provedenom na sveučilištima Harvard, La Verne i Santa Clara zaključak je da su lijepi ljudi skloniji nestabilnim vezama.

  U jednom su dijelu istraživanja usporedili podatke najljepših glumica na IMDB-u i zaključili da ih je većina bila u nesretnim brakovima, a u drugom su tražili od žena da procjene privlačnost 230 muškaraca na temelju starijih fotografija i pokazalo se da su oni najprivlačniji imali najveći postotak razvoda.  (index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,