Četvrtak, 21. Februar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Zašto Vrijedi biti član BIHAMK-a?

Popularno

Neugodnosti koje može izazvati, često potpuno banalan kvar na automobilu tokom putovanja mogu biti izuzetno velike ukoliko vlasnik (vozač) prije putovanja ne „ predvidi“ takvu mogućnost.

 • Sinonim za pomoć i prijatelja na cesti više od sedamdeset godina je BIHAMK, odnosno Bosansko-hercegovački auto moto klub, koji nakon poziva na jedinstveni broj 1282 obezbjeđuje pomoć sa mehaničarima i posebnim vozilima osposobljenim za popravak kvara na licu mjesta, ali i sa preko 100 vučnih službi koje svojim djelokrugom kvalitetno pokrivaju teritoriju cijele Bosne i Hercegovine, a preko partnerstva sa srodnim organizacijama u drugim zemljama, i čitavu Evropu.

  BIHAMK pruža pomoć svim motorizovanim građanima, ali svakako puno isplativija i praktičnija opcija je biti član najveće udruge motorizovanih građana u BiH, kroz odabir članskog paketa koji najviše pogoduje vašim potrebama i zahtjevima tokom cijele godine.

  Članstvo donosi niz pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i zemljama u regionu (Albanija, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija i Srbija) – što je posebno atraktivna pogodnost kada se ima na umu da su početne cijene bilo koje vrste pomoći na cesti u ovim zemljama minimalno 140 eura.

  Kada putujete zemljama kontinentalne Evrope, PLUS paket obezbjeđuje kompletnu uslugu pomoći na cesti (početna komercijalna cijena ove vrste usluga u zemljama EU je minimalno 150 eura). CLASSIC i PLUS članski paketi osiguravaju i pomoćne usluge odnosno refundaciju njihovih troškova – rent-a-cara, smještaja ili povratka kući, kao i povrat novca za medicinske troškove (Putničko i zdravstveno osiguranje).

  Članska kartica BIHAMK-a, međutim ne služi samo za obezbjeđivanje usluga pomoći na cesti – u svakodnevnim kupovinama mogu se koristiti pogodnosti programa BIHAMK Bonus. Jednostavnim pokazom BIHAMK članske iskaznice, bilo kojeg članskog paketa u brojnim trgovinama, ugostiteljskim i turističkim objektima možete dobiti odgovarajuće popuste pri kupovini. Svakako da je najatraktivnija povlastica kupovina goriva uz popust od 5 feninga po jednom litru na benzinskim pumpama HIFA grupacije. Na ovaj način, prosječan potrošač koji je ujedno i član može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva.

  To su samo neki od razloga zašto vrijedi biti član BIHAMK-a.

  BIHAMK je omogućio učlanjenje, kao i produženje članstva uz samo nekoliko klikova i putem web stranice OVDJE, a učlaniti se/produžiti članstvo možete i u svim BIHAMK poslovnicama, auto-moto klubovima, te kod BIHAMK-ovih ugovorenih saradnika (HIFA pumpe, trafike DUHAN PROMET-a i RIVE, BH Pošta). Kompletnu listu lokacija možete pogledati OVDJE.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,