Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Umjesto pokemone lovite bar kod 387: Mladi iz BiH razvili aplikaciju za bolju ekonomiju uz zabavu i nagradne igre

Preuzmite sliku

Mlada grupa građana iz Zavidovića, Zenice i Banovića, okupljena u Udruženju “Kupuj387”, pokrenula je aplikaciju koja ima za cilj stimulisanje na kupovinu domaćih proizvoda, uz zabavu i nagrade, piše Tuzlanski.ba.

Naime, “Kupuj 387” nova je aplikacija i projekt istoimenog Udruženja građana koje djeluje na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, a koje ima za cilj promociju, prodaju i na koncu kupovinu proizvoda, bar koda 387. Skrenirajući, isključivo, bar kod 387 osvajate bodove koji Vam u konačnici, na kraju mjeseca mogu donijeti nagradu. Aplikacija je namijenjena da nagradi najvrijednije kupce vrijednim nagradama. Ujedno, pored nagrađivanja, aplikacija služi za promociju i približavanje 387 proizvoda našim građanima.

  • “Zato nemojte čekati. Idite u prvu domaću trgovinu, kupite što više domaćih proizvoda, skrenirajte ih, i osvojite jednu od mnogobrojnih nagrada”, poručuju iz tima “Kupuj 387”.

    Zapravo, aplikaciju je pokrenula mlada grupa građana koja ima želju da napravi nešto bolje u domovini u kojoj žive. Već tri godine udruženje radi na promociji domaćih proizvoda, ovo je jedan od projekata koje realizuju, a ideja je došla nakon analiziranja tržišta, reakcija kupaca i slično.

    Aplikaciju možete preuzeti na Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=ba.a387.a387
    Web stranica: www.387kod.com
    Facebook stranica: www.facebook.com/387kod

    Više informacija može se dobiti na kontakt@kupuj387.com, igra@kupuj387.com ili u inbox Kupuj387. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,