Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

U Orašju otvoren ekskluzivni Beko shop: Za prvih 50 kupaca vrijedni pokloni, prvih 10 dana popust za sve kupce (FOTO)

Preuzmite sliku

Danas je u Orašju, ulica 8 broj 43. upriličeno svečano otvaranje ekskluzivnog Beko shopa. Ovo je 31-i ekskluzivni Beko shop u BiH, a prvi u Orašju.

Beko shop se prostire na površini od 170 m2 prostora. Zaposleno je 2 mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je 50.000 KM. U ponudi ima preko 1000 različitih proizvoda. Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

Već sedam godina mi smo najbrže rastući brend u Evropi, gdje kupci imaju najviše povjerenja u Beko kada je u pitanju odabir bijele tehnike. To nas čini brendom broj 1 u kategoriji velikih samostojećih kućanskih uređaja u Evropi. Gledano na svjetskom nivou, mi smo drugi najveći brend bijele tehnike, čiji uređaj se proda svake dvije sekunde u preko 130 zemalja u kojima smo prisutni.

Konstantno težimo unapređenju i razvoju brenda i jačanju zadovoljstva naših korisnika. Tome svjedoči 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija sa preko 1.000 stručnjaka, posvećenih kreiranju pametnih rješenja koja Vaš svakodnevni život čine lakšim.

Stalno unapređenje naših proizvoda inspirisano je željama kupaca, potrebama i dosadašnjim iskustvima. Jer mi smo zvanični partner Vašeg svakog dana.

Kompanija Beko, najavila je produžetak sponzorstva FK Barcelona, kao i niz uzbudljivih zajedničkih inicijativa u okviru proširene saradnje za predstojeće tri sportske sezone.

Kako je najavljeno na zajedničkoj konferenciji za novinare na stadionu „Camp Nou“, kompanija Beko novim ugovorom postaje glavni partner i dobija titulu zvaničnog trening partnera FK Barcelona, istovremeno ostajući prvi izbor ovog kluba kada je riječ o bijeloj tehnici.

Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative Beka „Jedi kao šampion“, koja ima za cilj da pomogne u riješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

U znak zahvalnosti svim svojim kupcima, u Beko shopovima su pripremljene akcije za mjesec mart. Jedna od njih je da za kupljenu mašinu za suđe Beko, kupac, nakon registracije svoje kupovine, bude nagrađen poklonom, mali kućanski aparat Beko.

Više informacija o aktuelnim akcijama i ponudi u Beko shopovima, možete pogledati na www.omega.ba.

Na dan svečanog otvaranja Beko shopa Orašje za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10 dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 % na kompletan asortiman uz gotovinski popust od 5%.

Za sve kupce koji se odluče za kupovinu uređaja Beko a nisu iz BIH, vraćamo pdv-e, dakle omugućen je shopping uz povrat pdv-a.

Kompanija Omega doo je prilikom otvorenja ovoga Beko shopa u Orašju Udruženju „ Put u život“ obradovala novčanim bonom u vrijednosti od 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji su im najpotrebniji.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,