Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Otvorena 188. poslovnica kompanije Bingo: Donji Vakuf dobio moderan tržni centar (FOTO)

Preuzmite sliku

U petak 16. februara u 14h otvorena je 188. poslovna jedinica kompanije Bingo, ovoga puta u Donjem Vakufu, na adresi 770 Slavne Brdske brigade bb.

Objekat se proteže na površini od 5000 m2, od čega je 3000m2 prodajni prostor. Ugodan ambijent trgovine i restorana, upotpunjen igraonicom, oduševio je kupce koji su se u velikom broju okupili već prije 14 sati.

Ovaj hipermarket u svom asortimanu ima bogatu ponudu prehrane, neprehrane, tekstila, kućnog tekstila, tehnike i bijele tehnike, te kućnih potrepština.

„Danas smo otvorili 188. poslovnicu i našem kolektivu se pridružilo 68 novih kolega. Planiramo još investirati u Srednjobosanski kanton, a naredni objekat je u Jajcu.“ , kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga Binga.

Načelnik općine Donji Vakuf, Huso Sušić istakao je kako je ponosan što je Bingo sada i u Donjem Vakufu: „Zahvaljujem vlasniku i menadžmentu kompanije što su se odlučili za izgradnju jednog ovako lijepog centra upravo u našoj općini. Ovo je od velikog značaja za nas, jer je 68 ljudi pronašlo posao.“.

„Čestitke našoj referentnoj, trgovačko- ugostiteljskoj i proizvodno brendiranoj kompaniji Bingo.Donji Vakuf kao središte i raskršće velikih puteva dobilo je jedan reprezentativan prodajni objekat i mislim da je u referenci među desetak najboljih u BiH. Čestitam upravi, vlasniku, zaposlenicima „Binga“ i načelniku općine sa lokalnom zajedicom koja je uspjela privući investitore kao što je „Bingo“.“ Bingo“ je značajan poslodavac za kanton, značajan promet i roba i usloga, kapitala i ljudi, i nadam se da ćemo zajedno sa Bingo zajedno rasti.“ Rekao je Tahir Lendo, premijer Kantona.

Kupci su imali priliku da degustiraju razne proizvode, a najmlađe su zabavljale maskote Bingosi, Super krila, Barni, Teta Violeta, Medo Boo i mnogi drugi. Kao i uvijek, Bingo je pripremio odlične popuste i poklone za sve kupce.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,