Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Otvoren ekskluzivni Beko shop u Novom gradu (FOTO)

Preuzmite sliku

Dana 16.03.2018. godine, PETAK , otvorio se ekskluzivni Beko shop u Novom Gradu, ulica Petra Kočića bb,  u sklopu Hiper Kort objekta.  

Ovo je  32-i ekskluzivni Beko shop u BiH, a prvi u  Novom Gradu. Omega d.o.o. Živinice već u Banja luci ima 4 shopa i po jedan u Gradišci i  Prijedoru. S današnjim otvaranjem shopa u Novom Gradu dovoljno je pokrivena ova regija za potrebama Beko uređaja. Beko shop se prostire na površini od 127 m2 prostora. Zaposleno je 3 mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je  60.000 KM.

U ponudi ima preko 1000 različitih proizvoda. Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

Već sedam godina Beko je najbrže rastući brend u Evropi, gdje kupci imaju najviše povjerenja u Beko kada je u pitanju odabir bijele tehnike. To Beko čini brendom broj 1 u kategoriji velikih samostojećih kućanskih  uređaja u Evropi. Gledano na svjetskom nivou, Beko drugi najveći brend bijele tehnike, čiji uređaj se proda svake dvije sekunde u preko 130 zemalja u kojima smo prisutni.

– Konstantno težimo unapređenju i razvoju brenda i jačanju zadovoljstva naših korisnika. Tome svjedoči 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija sa preko 1.000 stručnjaka, posvećenih kreiranju pametnih rješenja koja Vaš svakodnevni život čine lakšim. Stalno unapređenje naših proizvoda inspirisano je željama kupaca, potrebama i dosadašnjim iskustvima.  Jer mi smo zvanični partner Vašeg svakog dana, navode iz Beka.

Kompanija Beko, najavila je produžetak sponzorstva FK Barcelona, kao i niz uzbudljivih zajedničkih inicijativa u okviru proširene saradnje za predstojeće tri sportske sezone.

Kako je najavljeno na zajedničkoj konferenciji za novinare na stadionu „Kamp Nou“, kompanija Beko novim ugovorom postaje glavni partner i dobija titulu zvaničnog trening partnera FK Barcelona, istovremeno ostajući prvi izbor ovog kluba kada je riječ o bijeloj tehnici.

Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative Beka „Jedi kao šampion“, koja ima za cilj da pomogne u riješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

U  znak zahvalnosti svim  svojim kupcima,  u   Beko shopovima su pripremljene akcije  u mjesecu martu.  Jedna od njih je da za kupljenu mašinu za suđe  Beko, kupac, nakon registracije svoje kupovine, bude nagrađen  poklonom, mali kućanski aparat Beko.

Više informacija o aktuelnim akcijama i ponudi u Beko shopovima, možete pogledati na www.omega.ba.

Na dan  svečanog otvaranja Beko shopa Novi Grad  za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10  dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 % na kompletan asortiman.

Kompanija  Omega doo je prilikom otvorenja ovoga Beko shopa u Novom Gradu ,Udruženju djece i omladine sa posebnim potrebama „Iskra“ Novi Grad  obradovala novčanim bonom u vrijednosti od 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji će im djetinjstvo i odrastanje učiniti ljepšim i ugodnijim.

Dobro došli u  novootvoreni Beko shop  Novi Grad!

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,