Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Orašnica Tuzla: Konkurs za popunu radnih mjesta

Preuzmite sliku

Studio PROGRES d.o.o. podružnica ORAŠNICA objavljuje konkurs za popunu radnih mjesta na mjestu trgovca, konkurs ostaje otvoren do 10. januara, 2017. godine kada ističe rok za prijavu. Kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani i uključeni u daljnji selekcijski proces.

KONKURS

Za popunu radnih mjesta

Trgovac (ženska osoba) …….. 2 izvršioca

Opis posla:

Prodaja i pripremanje robe u prodajnom objektu, usluživanje kupaca i naplaćivanje prodane robe od kupaca, ispostavljanje propisanih dokumenata vezanih za prodaju robe, uređivanje objekta i odgovornost za čistoću prodajnog mjesta, te stvaranje poticajnog ozračja za kupnju (temperatura, muzika, miris), organizacija potrebnih dokumenata i njihovo kvalitetno ažuriranje i vođenje, preuzimanje robe i postupanje po utvrđenom redu. Razmještaj robe u prodavnici i samostalno rješavanje (neposredno i u okviru ovlaštenja) reklamacija i sugestija kupaca, a ukoliko to nije moguće, obavještavanje direktora. Briga za sigurnost prodajnog mjesta i proučavanje svih materijala primljenih od direktora.

Mjesto rada:

Tuzla

Potrebne kvalifikacije:

Minimalno SSS

Ostale vještine i uslovi

Izražena komunikativnost, iskustvo u trgovini minimalno 2 godine, spremnost na timski rad, kao i izražena motivacija za edukaciju i učenje o zdravoj ishrani.

CV sa fotografijom i motivaciono pismo slati isključivo na e-mail: info@studioprogres.com

Napomena: Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani i uključeni u daljnji selekcijski proces!

Rok za prijavu:

10.01.2017. godine

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje