Petak, 20. April 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Niske cijene donose radosti: Novi Bingo TV spot će osvojiti i vaše srce!

Kraj godine je period obično rezervisan za punu posvećenost porodici i prijateljima, ali i svim sitnicama koje donose praznici.

Oko nas su i reklame koje bude tople praznične emocije, a one su još jače kada iza njih stoji domaća kompanija. Bingo i ovoga puta nastavlja sa ugodnim iznenađenjima, a novom kampanjom podsjeca na sitne životne radosti koje često zaboravimo u brzom životnom tempu.

Razigrane i vesele niske cijene su već postale dio popularne Bingo priče, a simpatični Bingosi se pojavljuju i u novoj kampanji.

Svakodnevno dokazujemo da potrošači mogu računati na nas i naše niske cijene, što je na neki način i glavna poruka nove kampanje ‘Niske cijene donose radosti’. Kupovinom u Bingu ostaje malo više prostora za ostale životne radosti. Ponosna sam na sve naše dosadašnje kampanje, ali kao majka sam malo pristrasna te moram priznati da mi je ova omiljena.” izjavila je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga.

Koja je gesta malog junaka nove reklame ganula sve potrošače ali i malene Bingose, otkrijte u video prilogu:

Više informacija o ponudama i cijenama artikala možete pronaći i na zvaničnoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/bingotuzla

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,