Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Merci.ba: Novo ime za najbolji poklon (VIDEO)

Preuzmite sliku

Predstavljamo online gift servis koji će bez sumnje uštediti vaše vrijeme i novac, a zauzvrat vam ponuditi širok izbor unikatnih poklona za sve prilike!

Ovo je urbani market shop koji će vam ponuditi odabir jedinstvenog poklona za različite prilike i njegovo slanje do željene osobe u najkraćem roku! Što je naročito bitno, bit ćete u prilici da personalizujete poklon – dodate željenu fotografiju na čestitku, šolju, jastuk, majicu ili bilo koji drugi predmet iz ponude.

Ono što ovaj servis posebno izdvaja od sličnih jeste i mogućnost dostave najljepšeg svježeg cvijeća prema vašem izboru. Dostavu ćete moći pratiti i putem svog merci.ba accounta tako da ćete sa sigurnošću znati trenutak kada je poklon dostavljen.

Plaćanje usluge je omogućeno putem PayPal i PikPay servisa kao i na klasični način putem uplatnice.

U toku je i nagradna igra koja će sretnim dobitnicima osigurati besplatnu online kupovinu – idealan način da se uvjerite u sve što smo vam do sada naveli.

Više informacija o nagradama i načinu učešća potražite na Facebook stranici Ovdje.

Kada jednom čujete reakciju osobe koju ste obradovali poklonom, shvatit ćete da ste stekli jednu novu, dobru naviku koja se zove – merci.ba. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,