Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mercator ponovo otvorio vrata svojih poslovnica za građane BiH

mercator centar
Preuzmite sliku

Mercator je danas u 10 sati ponovo otvorio vrata svojih poslovnica za građane u Bosni i Hercegovini.

Kako je najavljeno, posjetitelje će dočekati svjetski trendovi i istinska vrijednost za novac, uz raznovrsnu selekciju proizvoda, vrhunski kvalitet i porodičnu atmosferu.

Sretne trenutke Mercator najavljuje u novom TV spotu gdje nas podsjeća zašto smo baš s njim dočekivali prijatelje, pomagali susjedima i obradovali svoje najdraže. Spot je realizovala iskusna i profesionalna ekipa pod rediteljskom palicom Srđana Vuletića u produkciji agencije Communis koji iza sebe imaju niz uspješnih bh. oglašivačkih kampanja, javlja Akta.ba.

“Pozivamo vas da zajedno proslavimo naš dolazak jer smo pripremili nezaboravan doživljaj kupovine, prave popuste, mnogo iznenađenja i nagrada”, izjavila je Irena Miličević, direktorica marketinga Mercatora.

Ona je predstavila šta će to dočekati sve posjetitelje: “Dobrodošli ste na interesantne promocije i degustacije, sa naglaskom na degustaciju različitih specijaliteta internacionalnih kuhinja. Nismo zaboravili najmlađe za koje smo priredili zabavu sa maskotama, a organizujemo i humanitarnu akciju “Pokloni marku za ružičastu traku” u cilju podizanja svijesti o raku dojke.”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,