Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Late night shopping u Tuzlanci: Noć DJ-a, popusta, klovnova, uz Kiki Lesendrića i Pilote!

Preuzmite sliku

 

Robna kuća Tuzlanka još jednom je u prilici da svojim posjetiteljima ponudi novi ugođaj kupovine i zabave kroz niz pogodnosti i događaja tokom decembra ove godine.

Robna kuća Tuzlanka, u posljednih nekoliko godina investirala je u proširenja i rekonstrukciju, kako bi svim svojim kupcima i posjetiocima pružila novi doživljaj kupovine.

Nakon završetka rekonstrukcije pokretnog stepeništa, a sve u cilju lakšeg kretanja kupaca i njihovog bržeg dolaženja do željenih proizvoda, u decembru pripremamo mnogo iznenađenja i odlične zabave.

Otvaranjem novih radnji: obuća Bambi, sportska odjeća i obuća  Intersport, proširenje radnje brenda New Yorker, butik P….S  fashion, Robna kuća Tuzlanka u novom ambijentu i dalje je na raspolaganju građanima Tuzle, ali i regije kao mjesto ugodne kupovine, ali i zabave.

Prva velika zabava planirana je za dan 9. Decembra (Petak), kada od 12.00 sati kreću kulturna dešavanja, nastupi poznatih izvođača iz Tuzle, animatora za djecu i slično.

Cijeli taj dan biće ispunjen različitim vrstama zanimljivosti, koje će pružiti poseban ugođaj posjetiteljima Robne kuće. Robna kuća Tuzlanka će imati produženo radno vrijeme, i svi naši posjetitelji mogu na miru i bez žurbe kupiti nešto za sebe, svoju porodicu a i uživati u odličnoj zabavi.

S obzirom da je vrijeme praznika, posebna pažnja je posvećena slatkim mališanima. Od 12 sati počinje poseban praznični program za djecu: klovnovi „Osmjeh za osmjeh“, korner za fotografisanje sa omiljenim likovima Star Wars, nastup orkestra „Balsika“ itd.

Istog dana u petak 09. Dedembra, planiran je i LATE NIGHT SHOPPING, gdje će u svim radnjama, buticima biti upriličena posebna sniženja, i  koji će raditi do 24 h. U svim radnjama, buticima, odjelima  biti će upriličene POSEBNE AKCIJE, POPUSTI, POKLONI, PROMOCIJE .

U večernjim satima Robna kuća Tuzlanka će svojim posjetiteljima pokloniti koncert  regionalne rock zvijezde Kiki Lesendrića  i grupe “Piloti”. Izvršni producent događaja je Artz produkcija Tuzla.

S nestrpljenjem očekujemo naše drage kupce i posjetitelje da nam se pridruže i budu dio ove velike zabave.

Na kraju, još jednom pozivamo  sve građane Tuzlanskog kantona  i šire da dodju u Rk Tuzlanka 09.decembra i da uživaju u svim iznenađenjima koje smo pripremili za njih i naravno da budu naši stalni posjetioci.

Posjetite web portal www.tuzlanka.ba i budite u toku svih aktuelnosti u centru…

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,