Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Izvučeni dobitnici nagrada u nagradnoj igri NLB Banke za plaćanje karticama

Preuzmite sliku

Izvučeni su sretni dobitnici nagradne igre koju je NLB Banka d.d., Sarajevo organizovala u periodu od 07.10.2016. – 07.11.2016. godine, za plaćanje MasterCard karticama NLB Banke.

U nagradnoj igri su učestvovali svi klijenti NLB Banke koji su u navedenom periodu izvršili najmanje pet (5) kupovina i plaćanja putem NLB Maestro, MasterCard Debit, MasterCard Revolving i Charge kartica, neovisno o visini iznosa transakcije, a 39 njih će dobiti vrijedne nagrade.

“Drago nam je da je nagradna igra NLB Banke uspješno okončana i da smo nagradili čak 39 naših klijenata. Cilj je potaknuti naše klijente da i dalje plaćaju karticama NLB Banke. Sigurna sam da su se naši klijenti uvjerili da plaćanje karticama ima brojne prednosti, jer omogućava jednostavno i sigurno upravljanje novcem, plaćanje na rate ili odgođeno plaćanje, što kupovinu čini mnogo komfornijom, jednostavnijom i povoljnijom. Čestitamo sretnim dobitnicima i ujedno se zahvaljujemo svim klijentima na ukazanom povjerenju i učešću u nagradnoj igri!“, naglasila je Lidija Žigić, član Uprave NLB Banke.

Izvlačenje dobitnika nagrada obavljeno je 15.11.2016. u prostorijama NLB Banke d.d., Sarajevo, a dobitnici su izvučeni automatski, slučajnim kompjuterskim odabirom.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,