Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hvala doo: Siguran i udoban transfer putnika sa/na međunarodni aerodrom Tuzla

Preuzmite sliku

Popularno

Za sve koji žele sa Tuzlanskog međunarodnog aerodroma otputovati na neku od evropskih destinacija, omogućen je siguran, udoban prevoz uz praćenje svih letova bez čekanja.

Dosadašnja ”lutanja”, odlazak automobilom, muke oko traženja garaže ili molbe rodbini da nas odvezu, mogu odmah da postanu prošlost.

Firma ”Hvala” doo odvozi putnike i po putnike dolazi i transportuje ih nazad direktno sa aerodroma. Ovo je posebno značajno, jer od 27. aprila Wizz Air pored 15 trenutnih linija sa aerodroma Tuzla počinje sa još jednom Tuzla-Beč, Beč-Tuzla, koja je atraktivna mnogim stanovnicima naše Bosne i Hercegovine.

Putnici sa Aerodroma Tuzla od ranije lete za Malme, Geteburg i Stokholm (Švedska), Bazel (Švajcarska), Bilund (Danska), Dortmund, Frankfurt Han, Berlin i Memingen (Njemačka), te Ajdenhoven (Holandija), što sa nedavno uvedenim linijama čini ukupno 15 destinacija. Od 27. aprila Aerodrom Tuzla uvodi dugo očekivani let Tuzla-Beč i Beč-Tuzla tri puta sedmično.

Osim iz Tuzle ”Hvala” doo vozi putnike u Tuzlu i iz Sarajeva, Banja Luke i ostalih nasih gradova u Bosni i Hercegovini.

  • Wizz Air je u prevozničkoj firmi  Hvala doo prepoznao sigurnog i pouzdanog partnera, sa dugogodišnjim iskustvom prevoza.

    Ova firma u profesionalnom maniru ima i svoj Centar za podršku, konstantno dostupan, putem broja VIBER 066/347-100 i e-mailom na koji se odmah odgovara info@hvala.dk.

    Uplate je lako izvrsiti na web stranici firme Hvala doo  www.hvala.dk, kao i doći do zeljenih informacija. Dok sve promo i nagradne igre mogu se pratiti i na facebook stranici  https://www. facebook.com/hvala.doo/

    (Marketing | Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,