Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

BH Telecom 9. septembra na lokaciji Panonskih jezera u Tuzli obilježava svoj rođendan

Preuzmite sliku

BH Telecom u sklopu obilježavanja Dana kompanije, uz brojne društveno korisne aktivnosti i pogodnosti za korisnike, obilježava svoj rođendan i u Mostaru, Goraždu, Tuzli i Bihaću.

Mostar: Tim povodom BH Telecom u Mostaru od 7. do 9. septembra organizuje turnir u malom nogometu za osnovce i srednjoškolce koji pohađaju škole: „Šesta osnovna škola Mostar“ i „Srednja elektrotehnička škola Mostar“. Finalna takmičenja će se održati 11. i 12. septembra u periodu od 10 do 12 sati. Nagrade je obezbijedio ZTE, partner BH Telecoma.

Goražde: U Goraždu u okviru proslave Dana kompanije, 8. septembra biće organizovana uličnu trka za omladinske pogone sportskih klubova koje podržava BH Telecom. Nagrade je obezbijedio Tesla, partner BH Telecoma.

Tuzla: U Tuzli će event pod nazivom „Zajedno sretni“ biti održan 9. septembra na lokaciji Panonskih jezera, sa početkom od 12:00 sati. Specijalni gosti će biti udruženja koja brinu o djeci sa posebnim potrebama: „Osmijeh nade Kalesije“ i „Malo srce“ iz Tuzle , te djeca iz klubova borilačkih vještina „Winner“ i „Wu Shu“, škole sporta „Tornada Twisters“ i odbojkaške akademije „Mikasa“. Nagrade je obezbijedio LG, partner BH Telecoma.

Bihać: U Bihaću, 15. septembra BH Telecom za svoje korisnike organizuje event: „Pomoć je svima potrebna“. Manifestacija će biti održana na lokaciji sportske dvorane „Luke“ uz pomoć GSS Bihać koja će izvesti pokaznu vježbu. Nagrade je obezbijedio CAT, partner BH Telecoma.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje