Nedjelja, 20. Januar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Identifikovan vozač: Pobjegao sa mjesta nesreće u kojoj je jedna osoba poginula

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo  identifikovali su LJ.M. sa područja opštine Petrovo, za kojeg postoji osnov sumnje da je 06.01.2018. godine u mjestu Porječine, područje opštine Petrovo,upravljajući putničkim vozilom marke „Audi“ prouzrokovao saobraćajnu nezgodu,  prilikom čega je M.K. sa područja opštine Petrovo smrtno stradao.

Policijskoj stanici Petrovo, 06.01.2018. godine, obratio se LJ.M. sa područja opštine Petrovo, koji je prijavio da pored lokalnog  puta u mjestu Porječina, područje opštine Petrovo, leži muško lice. Po prijavi postupili policijski službenici Policijske stanice Petrovo, koji su utvrdili da se radi o licu M.K. sa područja opštine Petrovo. Lice M.K. je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Petrovo prevezeno u dobojsku bolnicu gdje je usljed zadobijenih povreda preminulo.

Nad LJ.M. je izvršena kriminalistička obrada i protiv istog će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj za izvršeno krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,