Nedjelja, 25. lipanj 2017.
Preuzmite sliku

Upriličen ispraćaj maturanata Gimnazije Meša Selimović (FOTO)

Ispred srednje škole Gimnazija “Meša Selimović” večeras je upriličen ispraćaj još jednog naraštaja maturanata generacije 2016/2017. Ispraćaj je upriličen za ukupno sedam odjeljenja koliko je ove godine pohađalo Gimnaziju.

Nakon okupljanja u školskom dvorištu, slikanja sa porodicom i prijateljima, krenuo je tradicionalni svečani defile put hotela Tuzla. Osmijeha i raspoloženja na licima na putu do hotela Tuzla nije nedostajalo, veselje je nastavljeno u Kristalnoj dvorani.

Maturanti su istakli, da pored sreće što završavaju školu, tužni su jer se približio kraj srednjoškolskog drugarstva za koje mnogi kažu da je najljepše doba mladosti. U prilogu vam donosimo i djelić atmosfere sa ispraćaja maturanta Gimnazije “Meša Selimović”. (Foto: V. Živković | Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , , ,

    Komentari na objavu:

    NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Tuzlanski.ba. Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal Tuzlanski.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i/ili prethodnog objašnjenja.