Srijeda, 21. Mart 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Restoran “Trešnja”: Jedinstveni ambijent i vrhunska jela za savršen užitak i boravak (FOTO)

Restoran „Trešnja“ nalazi se na putu Tuzla-Lukavac, ušuškan u mirnom dijelu, svega 100 metara od skretanja za jezero „Bistarac“. Topao enterijer, ugodan ambijent, ljubazno osoblje i vrhunski kuhari učinit će Vaš boravak u restoranu „Trešnja“ doživljajem kojeg ćete ubrzo htjeti ponoviti.

Jedinstven štih i miris domaćih jela na meniju su svaki dan, a pored navedenog možete okusiti i slasne pizze, riblje i roštiljske specijalitete kao i brojna druga jela. Pomno birane svježe namirnice od kojih se pripremaju najukusnija jela s bogatog jelovnika sigurno su razlog zbog kojeg najveći gurmani odlaze zadovoljni i ponovo se vraćaju.

Restoran „Trešnja“ je savršen izbor za ručak u društvu članova Vaše porodice, prijatelja ili poslovnih partnera. Prelijep enterijer restorana pogodan je i za organizaciju svih vrsta svečanosti: svadbe, rođendane, poslovne ručkove, diplomske i druge proslave ali i za parove. Prijatan ambijent u kombinaciji sa stručnim i ljubaznim osobljem čini restoran primamljivim svima koji žele da svoj poseban dan provedu na najbolji mogući način.

Koncept restorana nudi i uživanje uz jela sa roštilja ili riblje specijalitete svakog četvrtka, kao i muziku uživo petkom i subotom.

Restoran „Trešnja“ ima obezbjeđen parking  za vozila svojih gostiju kao i kućnu dostavu za one koji žele probati neko od raznovrsnih jela u bogatoj ponudi. Radno vrijeme od 08:00 do 24:00 sati. Kontakt telefon: 061 425 752.

“Ništa ne bi bilo dosadnije od jedenja i pijenja da ih Bog nije pretvorio u zadovoljstvo a ne samo potrebu” – Volter

(Marketing | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje