Ponedjeljak, 21. Januar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Kritika urodila plodom: Sjeverna tribina stadiona Tušanj blista pred početak sezone (FOTO)

Prije nekoliko dana objavili smo foto kritiku zbog velike količine smeća koja se mjesecima gomilala na sjevernoj tribini JU “Gradski stadion Tušanj”.

Nakon opravdane kritike stvari se promijenile. Tribina je u potpunosti očišćena i danas blista pred početak nove fudbalske sezone u BiH.

Tim, povodom oglasila se i JU “Gradski stadion Tušanj” čije saopštenje u nastavku prenosimo u cijelosti:

Obzirom da su se pojavile kritike na račun JU “Gradski stadion Tušanj” Tuzla u vezi čišćenja novoizgrađene sjeverne tribine, uposlenici Ustanove su pokrenuli sve aktivnosti kako bi se ista dovela u što bolje stanje pred sezonu 2016/2017 BH Telecom Premijer lige BiH. Uredno smo dokumentovali trenutno stanje sjeverne tribine i glavnog terena stadiona Tušanj, što se može i vidjeti u prilogu sa slikama.

Svakako se zahvaljujemo našim vjernim navijačima na upućenoj kritici i uvjeravamo ih da će sjeverna tribina u narednom periodu imati optimalne uslove za njene korisnike jer je JU “Gradski stadion Tušanj” Tuzla na sebe preuzela čišćenje sjeverne tribine, što dosad nije bio slučaj.

Apelujemo na naše vjerne navijače da svojim doprinosom i adekvatnim korištenjem stolica na sjevernoj tribini učestvuju u održavanju i očuvanju istih.

Kako se približava početak prvenstva glavni teren se redovno zalijeva, kosi i valja tako da će za meč u petak igrači imati idealne uslove da pokažu svoje fudbalske vještine, u kojima će svakako pobjediti naša Sloboda.

Pozivamo Vas u subotu 23.07.2016. godine u 18.00h da prisustvujete susretu između FK Sloboda i FK Olimpik.

Nadamo se nastavku dobre saradnje JU “Gradski stadion Tušanj” Tuzla i navijača FK “Sloboda” Tuzla te Vas srdačno Vas pozdravljamo! – navodi se u saopštenju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,