Ponedjeljak, 18. Februar 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Interesovanje sve veće: Novembarsko izdanje “Ladies In” održano u Tuzli (FOTO)

Kraj novembra obilježio je Ladies In event koji se održao večeras (30.11.) u Narodnom pozorištu Tuzla. Evidentno je da druženje poslovniž žena iz mjeseca u mjesec postaje sve masovnije a interesovanje za isto sve veće.

Druženje poslovnih žena i ženskih novembarskih razgovora u gradu soli upriličeno je u Narodnom pozorištu u Tuzli. Nakon druženja prisutne dame imale su priliku da pogledaju sjajni pozorišni komad “Predstava Hamlet u selu Mrduša Donja”.

Prijatelji koji iz mjeseca u mjesec izmame najviše osmijeha, daruju gošće, prate i podržavaju razvoj jedinstvenih priča kakva je i Ladies In, su: Jana, voda s porukom ljubavi, For The Hunters, Le Petit Marseillais, Platinium, Migg mliječna industrija, No+Vello, Natura Linea, Menprom, Astra i Borovo, vina Zadro, Medela, Garden City Konjic, Uncro, Ribella hummus, PharmaS, Optika Durak, Herbal Spa i Himalaya Herbals.

Medijski prijatelji projekta: Azra magazin, In Store magazin, In Bar magazin, Hayat TV, Faktor, Ekskluziva, RSG, Antena radio i Tuzlanski.ba. (Foto: V. Živković)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,